Klantadviseur

Nieuwegein 16 - 32 uur MBO

Ben jij communicatief vaardig, vind je fijn om onderdeel te zijn van een gezellig team en werk je graag op kantoor? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Klantadviseur bij Examenadviesburo ga jij examenkandidaten informatie geven met een persoonlijke- en servicegerichte benadering. Dit doe je telefonisch, via de chat en e-mail. Naast het afwisselende contact met de examenkandidaten, zorg je er ook voor dat iedere examenkandidaat inloggegevens heeft en bereken je de examenuitslagen.

Om je een idee te geven van de diverse vragen die je als Klantadviseur dagelijks krijgt. Het zijn vragen zoals:

 • Welke route moet ik volgen om Makelaar of Taxateur te worden?
 • Ik wil een examen boeken maar heb nog geen account?
 • Ik wil mijn examen omboeken naar een andere datum, kan dit?
 • Mijn account is geblokkeerd, wat kan ik doen?
 • Ik ben te laat voor mijn examen mag ik nog naar binnen?

Kortom, een breed scala aan vragen. Bij Examenadviesburo is het geen standaard Klantenservice. Je zorgt dat 95% van alle vragen direct beantwoord worden met jouw kennis en vaardigheden. Wij zorgen voor voldoende uitdaging en diverse werkzaamheden waardoor geen werkdag er hetzelfde uitziet.

Inwerkperiode

Om overal zo goed mogelijk antwoord op te kunnen geven, krijg jij “training on the job” en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij werken allemaal op kantoor waardoor wij veel van elkaar leren en kennis opdoen. In de beginperiode wordt je gekoppeld aan een inwerkbuddy zodat jij een vast contactpersoon hebt. Het inwerken bestaat uit verschillende fases waarbij meekijken, inlezen en conceptreacties opstellen standaard onderdelen zijn.

Wat vragen wij?

 • Je bent voor ongeveer 16-24 uur per week beschikbaar, het aantal uren spreken wij graag in overleg met jou af. Doordat wij werken met verschillende diensten is het mogelijk om de werktijden zoveel mogelijk naar jouw wens af te stemmen. De werktijden zijn in diverse diensten vanaf 08.00 uur tot 22.15 uur, je werkt 1 avonddienst per week. Onze voorkeur heeft beschikbaarheid op de donderdagen en zaterdagen.
 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt ruime ervaring met MS Office en kunt omgaan met verschillende systemen.
 • Een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal.

Wat krijg je van ons?

 • Een maximum startsalaris van €2.530,- afhankelijk van jouw opleidingsniveau en (relevante) werkervaring.
 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime en de ruimte om extra vakantiedagen bij te kopen.
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget zodat jij je de ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goede pensioenregeling, wij zijn aangesloten bij de Nationale Nederlanden.
 • Borrels, gezelligheid en teamuitjes.
 • Een enthousiast en behulpzaam team dat voor elkaar klaarstaat!

Wie zijn we?

Examenadviesburo is dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben. We ontwikkelen betrouwbare examens waarmee de vakbekwaamheid van professionals onafhankelijk en objectief aangetoond kan worden: alleen écht goede kandidaten slagen bij ons.

We zijn een klein dynamisch bedrijf met ongeveer 40 medewerkers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door de informele sfeer, hard werken en samenwerking. Collega’s staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig. We bieden veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo stimuleren we medewerkers om mee te denken en gaan we graag aan de slag met nieuwe ideeën van onze medewerkers. Iedereen draagt verantwoordelijkheid en we zorgen er samen elke dag voor dat we een stap verder komen. Binnen Examenadviesburo hebben we de zaken graag goed geregeld en vastgelegd, die structuur zie je ook terug op de werkvloer. Op een werkdag hebben wij, met onze afdeling, telefonisch en online contact met ongeveer 200 examenkandidaten. We kunnen jouw hulp bij (telefonische) klantvragen dus goed gebruiken.

Hoe kun je solliciteren en wanneer kun je beginnen?

Hopelijk hebben wij je enthousiast weten te maken! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar F.Klep@examenadviesburo.nl. Heb je nog vragen? Neem contact op met Frank Klep, via 030-3026089.

Lees hieronder het verhaal van Daisy, Klantadviseur bij Examenadviesburo.

Ik werk nu ongeveer twee jaar als Klantadviseur bij Examenadviesburo op de afdeling KLAP (Klantcontact, Logistiek, Administratie en Planning). Een afdeling waar het eigenlijk geen moment rustig is. Elke dag handel ik, samen met mijn collega’s, heel veel inkomende e-mails, telefoontjes en chats af. Ik zie het elke dag opnieuw als een uitdaging om alles wat die dag binnen komt te beantwoorden en af te handelen. Aan het eind van de dag ben ik voldaan als ik zie dat ik zoveel mensen hebben kunnen adviseren en helpen.

Meer dan een klantenservice
Bij het Examenadviesburo werk je niet op een ‘normale’ klantenservice. Je moet hiervoor veel kennis opdoen! We werken voor diverse labels en dat maakt de vragen heel divers en veel schakelen. Na een jaar weet ik bijna alle vragen inmiddels te beantwoorden, maar ik leer ook nog elke dag bij. Als Klantadviseur ben je inhoudelijke vraagbaak voor examenkandidaten en informeer je kandidaten over bepaalde registers, richtlijnen en mogelijkheden. En dat afgewisseld met het toezicht houden bij examens en kandidaten ontvangen aan de balie, maakt dit een veelzijdige baan die mij veel voldoening geeft!